Cits

Kā izdzēst vairākas kontaktpersonas iPhone

Mēs visu laiku pievienojam jaunus cilvēkus saviem kontaktiem iPhone. Neatkarīgi no tā, vai satiekam jaunus draugus vai veidojam biznesa sakarus, šīs personas kontaktinformācija gandrīz vienmēr nonāk lietotnes Tālrunis sadaļā Kontaktpersonas. Un parasti šī kontaktinformācija gandrīz nekad netiek noņemta.



Tas var diezgan sakārtot jūsu kontaktpersonu sarakstu, padarot to grūti atrast cilvēku jūrā, ar kuru jūs vairs nevarat kontaktēties. IPhone ir diezgan ērti izdzēst šos vecos kontaktus individuāli, bet ko darīt, ja vēlaties izdzēst vairākus kontaktus vienlaikus? Sekojiet līdzi mums, un mēs jums parādīsim, kā.

Dzēsiet vairākus kontaktus iPhone

Pēc noklusējuma iPhone ļauj vienlaikus izdzēst tikai vienu kontaktu. Ja vēlaties tikai izdzēst visus no sava iPhone, varat iedziļināties iCloud un atbrīvoties no katra kontakta, kas jums ir. Bet to arī nevēlamies. Par laimi, ir diezgan vienkāršs veids, kā vienlaikus izdzēst vairākus kontaktus - tas prasa, lai mēs lejupielādētu lietotni ar nosaukumu Grupas.



Grupas ir jaukas, jo, tiklīdz esat lejupielādējis un atvēris lietojumprogrammu, jūs tam piešķirat atļauju piekļūt kontaktu sarakstam. Pēc tam jūs varat atbrīvoties no vairākiem kontaktiem vienlaikus, un tad šīs izmaiņas tiek atspoguļotas arī tālruņa sadaļā Kontakti.



Pirmais solis ir lejupielāde Grupas no App Store .

Kad tas ir lejupielādēts jūsu iPhone, noteikti palaidiet programmu Grupas un pēc tam dodiet tai piekļuvi vai atļauju sadaļai Kontaktpersonas, kad tiek prasīts.

Savā grupu sarakstā atlasiet Visi kontakti . Tagad jūs varat pārlūkot savus kontaktus, katru manuāli atlasot. Jūs zināt, ka tas ir izvēlēts, izmantojot izceltu loku pa kreisi no jūsu kontaktpersonas vārda.

Kad esat atlasījis kontaktpersonas, no kurām vēlaties atbrīvoties, vienkārši nospiediet Izvēlieties Darbība pogu lietotnes augšpusē.

Parādīsies uznirstošais logs, jūs vēlaties atlasīt Dzēst kontaktpersonas opcija. Parādīsies vēl viens ekrāns, kurā tiks lūgts apstiprināt lēmumu - nospiediet taustiņu Noņemt no iPhone pogu, lai turpinātu.

Un tas viss ir viss - pēc pēdējās pogas nospiešanas jūsu atlasītie kontakti tiek izdzēsti no jūsu iPhone. Jums vajadzētu redzēt šīs jaunās izmaiņas atspoguļotās grupās, bet jums vajadzētu redzēt arī izmaiņas Kontakti sadaļa jūsu Tālr app.

Dzēsiet kontaktpersonas atsevišķi

Kopumā, ja jums nav ārēju vai trešo pušu lietotņu, lai to izdarītu, iPhone neizmanto, lai izdzēstu kontaktus partijās. Tomēr, ja jūs nevēlaties izmantot trešās puses lietotni, mums kontakti būs jādzēš atsevišķi.

Lai to izdarītu, atveriet lietotni Tālrunis un nospiediet taustiņu Kontakti pogu. Pēc tam atlasiet kontaktu, kuru vēlaties dzēst. Nospiediet Rediģēt poga augšējā labajā stūrī.

Visbeidzot, ritiniet līdz lapas apakšai un nospiediet pogu Dzēst kontaktu. Parādīsies uzvedne ar jautājumu, vai tiešām vēlaties dzēst kontaktu. Vienkārši pieskarieties Dzēst kontaktpersonu atkal. Un tas ir viss, kas tam ir!

Spriedums

Grupas, iespējams, nav intuitīvākā vai vislabāk izstrādātā lietotne tirgū, taču tā ir ārkārtīgi funkcionāla. Tikai dažu soļu un pieskārienu laikā visi šie kontakti var būt, vienkārši aizņemot vietu dažu sekunžu laikā. Grupas mērķis ir aizstāt sadaļu Kontaktpersonas; tomēr patīkami ir tas, ka visas grupas iekšienē veiktās izmaiņas atspoguļo jūsu faktisko lietotni Kontaktpersonas, tādējādi ļaujot ērti izdzēst tik daudz kontaktpersonu, cik vēlaties.

Vai jums ir ātrs veids, kā vienlaikus noņemt vairākus kontaktus? Paziņojiet mums komentāru sadaļā zemāk!