Pamācības

Kā paslēpt ziņojumus iPhone bloķēšanas ekrānā

IPhone ir viens no labākajiem viedtālruņiem, ko patērētāji var iegūt. Tas ir ērti lietojams un nodrošina izcilu mobilo pieredzi. Ir vairāki modeļi, kurus patērētājs var izvēlēties, kurus viņi var izmantot, sākot no mazā ekrāna iPhone SE līdz jaunākajam iPhone X modelim. Katrs no šiem modeļiem ir aprīkots ar pareizo funkciju komplektu, lai strādātu tieši ārpus kastes.



Tā kā šis ir viedtālrunis, tas cita starpā var piekļūt vairākiem pakalpojumiem, piemēram, e-pastiem, ziņojumiem un sociālo mediju kontiem. Pārbaudīt e-pastus vai atjaunināt Facebook statusu ir diezgan viegli, izmantojot šo tālruni. Kad esat saņēmis e-pastu vai ziņojumu, displejā parādīsies paziņojums. Pēc noklusējuma ekrānā parādīsies ziņojuma priekšskatījums. Tomēr ir gadījumi, kad jūs vēlēsities ziņojumu paslēpt no ziņkārīgo acīm. Tas ir noderīgi, ja atrodaties publiskā telpā un nevēlaties, lai citi cilvēki lasītu, kādu ziņojumu saņēmāt.

Ir veids, kā saņemt ziņojuma paziņojumu, faktiski neredzot ekrānā ziņojuma priekšskatījumu, veicot tālāk norādītās darbības. Pirms turpināt, pārliecinieties, vai tālrunis darbojas operētājsistēmā IOS 11, jo šī ir versija, kas tālruņa lietotājam dod lielāku kontroli pār paziņojumu iestatījumiem.



  • Atveriet “Iestatījumi” un pieskarieties “Paziņojumi”.
  • Atlasiet “Ziņojumi” un pabīdiet “Rādīt priekšskatījumu” uz IZSL
  • Izejiet no iestatījumiem

Ja vēlaties atspējot ziņojumu rādīšanu iPhone bloķēšanas ekrāns pēc tam izpildiet zemāk uzskaitītās darbības.



  • Atveriet “Iestatījumi” un pieskarieties “Paziņojumi”.
  • Dodieties uz “Ziņojumi” un ritiniet līdz galam
  • Pārliecinieties, vai iestatījums “View in Lock Screen” ir “OFF”.
  • Pārslēdziet visus trauksmes veidus uz “Nav”, lai arī paslēptu brīdinājumus

Ja vēlaties izslēgt visu lietotņu paziņojumu priekšskatījumus, rīkojieties šādi.

  • Atveriet “Iestatījumi” un pieskarieties “Paziņojumi”.
  • Ekrāna augšdaļā pieskarieties opcijai “Rādīt priekšskatījumus”.
  • Iestatiet opciju “Kad atbloķēts”
  • Varat arī atlasīt “Nekad”, un nekad neredzēsit priekšskatījumus, pat ja tālrunis ir atbloķēts